ΜΑΡΙΑ ΚΟΓΙΟΜΤΖΗ

Μαρία Κογιομτζή

Εντάχθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο Τοπικό Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΤΟΚΑΑ) Αλεξανδρούπολης, το 2007, με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Το 2011 μετατάχθηκε στο ΚΕΠΠΥΕΛ Αλεξανδρούπολης και από τότε ανήκει στο προσωπικό του Τμήματός μας.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Γεωπονίας (κατεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας), της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, κάτοχος του ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (Ιntegrated Μaster).

Κατέχει πτυχίο άριστης γνώσης της αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Γ2 (proficiency),  πτυχίο πολύ καλής γνώσης της γαλλικής γλώσσας, επιπέδου Γ1 και πιστοποίηση MOS EXPERT σε γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση υπολογιστών και ψηφιακών εργαλείων.

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των στελεχών της δημόσιας διοίκησης έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικό σεμινάριο σε θέματα Φυτοϋγειονομικών Ελέγχων, από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ, ενώ παλαιότερα έχει επιμορφωθεί και στη σύνταξη Σχεδίων Βελτίωσης.

Είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της συνδρομής νόμιμων προϋποθέσεων παραγωγής και εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού και λιπασμάτων και για τη χορήγηση, ανανέωση και κατάργηση των σχετικών αδειών.

Συμμετέχει στους επιτόπιους ελέγχους παραγωγής και εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού και λιπασμάτων, είναι υπεύθυνη θεμάτων προσωπικού και από το 2019 είναι Υπόλογος Εξόδων και διαχειρίστρια της Παγίας Προκαταβολής του Τμήματος.

Έλεγχοι επιχειρήσεων

Υπεραξία στην αγροτική παραγωγή

Υπεραξία στην αγροτική παραγωγή

2019-11-28

Συνεργαζόμενοι φορείς

Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα:

Είπατε για μας

Παναγιώτα Χατζηπαντελή

Παναγιώτα Χατζηπαντελή

Προϊσταμένη Γενικής Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΥΠΑΑΤ

"Σας συγχαίρω για την κίνησή σας αυτή και σας εύχομαι κάθε επιτυχία!"

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Η ιστορία μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επώνυμα ή ανώνυμα!

Στείλτε μας σχόλια, παρατηρήσεις και καταγγελίες
ή απλά.. πείτε κάτι για μας!
Επιλέξτε αρχεία για επισύναψη
Size limit for each file is 100 MB

  evaluation button gold site

  phone PNG48955 1

        25510 28481 

  clock

     Δευτέρα - Παρασκευή

        07:00 - 15:00

  2020-2021 © TAAE Ν. ΕΒΡΟΥ. All rights reserved

  Web design: ΤΑΑΕ Ν. ΕΒΡΟΥ