Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Έβρου αλλάζουμε τη δημόσια εικόνα, παρέχοντας πλήρη, αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση σε πολίτες και επιχειρήσεις. Με σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα και άριστη τεχνογνωσία από όλο το προσωπικό, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη ψηφιακή εφαρμογή που απαιτείται, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά, είτε επισκέπτεστε το Τμήμα μας, είτε βρίσκεστε μακριά μας!

Απομακρυσμένη εξυπηρέτηση

Με αναβαθμισμένο μηχανογραφικό εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε απομακρυσμένα, οποιοδήποτε αίτημα, εάν αυτό αφορά μόνο έλεγχο δικαιολογητικών. Η μόνη προϋπόθεση είναι, τα έγγραφα που χρειάζονται υπογραφή από τον/την ενδιαφερόμενο/η (αιτήσεις, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ), να έχουν βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής από οποιοδήποτε ΚΕΠ ή άλλη αρμόδια υπηρεσία. Στη συνέχεια, αίτηση και δικαιολογητικά, αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία μας. Το απαντητικό έγγραφο αποστέλλεται επίσης ηλεκτρονικά στον/στην ενδιαφερόμενο/η, ενώ το πρωτότυπο έγγραφο – εφόσον χρειάζεται – αποστέλλεται ταχυδρομικά.

Εξυπηρέτηση μιας στάσης

Ακόμη κι αν δεν μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε μία και μόνο επίσκεψή σας στο Τμήμα μας. Ακόμη κι αν δεν έχετε μαζί σας όλα τα δικαιολογητικά, μπορείτε να υπογράψετε όσα χρειάζονται την υπογραφή σας και τα υπόλοιπα μπορείτε να μας τα στείλετε αργότερα, ηλεκτρονικά. Το απαντητικό έγγραφο θα σας αποσταλεί επίσης ηλεκτρονικά, μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών.

Σε κάθε περίπτωση, είτε επισκεφθείτε τα γραφεία μας είτε όχι, αν αυτός/αυτή που καταθέτει την αίτηση δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον/την ενδιαφερόμενο/η, είναι απαραίτητη η σχετική εξουσιοδότηση.

Ποιοτική εξυπηρέτηση

Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Έβρου φροντίζουμε, η εξυπηρέτηση που σας παρέχουμε, εκτός από γρήγορη, να είναι και ποιοτική.

Κατά τη διάρκεια της αναμονής σας, μπορείτε να γνωρίσετε την καλλιτεχνική πλευρά του νομού μας, μέσα από τη μόνιμη έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα τον Έβρο, με έργα αξιόλογων φωτογράφων της περιοχής μας, που ευγενικά μας παραχώρησε το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (ΚΕΔΗΦΩΤ). 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της αναμονής σας, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτική κλασική μουσική με έργα καταξιωμένων συνθετών, που επιλέγει για το Τμήμα μας, το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης.

 

Έλεγχοι επιχειρήσεων

Υπεραξία στην αγροτική παραγωγή

Υπεραξία στην αγροτική παραγωγή

2019-11-28

Συνεργαζόμενοι φορείς

Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα:

Είπατε για μας

Παναγιώτα Χατζηπαντελή

Παναγιώτα Χατζηπαντελή

Προϊσταμένη Γενικής Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΥΠΑΑΤ

"Σας συγχαίρω για την κίνησή σας αυτή και σας εύχομαι κάθε επιτυχία!"

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Η ιστορία μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επώνυμα ή ανώνυμα!

Στείλτε μας σχόλια, παρατηρήσεις και καταγγελίες
ή απλά.. πείτε κάτι για μας!
Επιλέξτε αρχεία για επισύναψη
Size limit for each file is 100 MB

  evaluation button gold site

  phone PNG48955 1

        25510 28481 

  clock

     Δευτέρα - Παρασκευή

        07:00 - 15:00

  2020-2021 © TAAE Ν. ΕΒΡΟΥ. All rights reserved

  Web design: ΤΑΑΕ Ν. ΕΒΡΟΥ