και οδηγούμε τις εξελίξεις!

Στο διαδίκτυο

Το ΤΑΑΕ ΕΒΡΟΥ είναι η πρώτη αποκεντρωμένη υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που δημιούργησε πιλοτικά τον δικό της ιστοχώρο, μέσα στον ιστότοπο του ΥΠΑΑΤ. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ιστοχώρου έγινε από το ΤΑΑΕ ΕΒΡΟΥ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η οποία μας παρείχε την κατάλληλη υποδομή και τα εργαλεία (multi site), με εγκατεστημένο το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) Joomla και το επιλεγμένο πρότυπο ιστοσελίδας (web template).

Στο εργαστήριο

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Έβρου είναι το μοναδικό ΤΑΑΕ στη χώρα που υλοποιεί το πρώτο στάδιο της εργαστηριακής εξέτασης νηματωδών, που διενεργεί το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο. Από τον Απρίλιο του 2005, μετά από εκπαίδευση του προσωπικού μας από την ερευνήτρια του ΜΦΙ, Δρ  Ειρήνη Καραναστάση, το Τμήμα μας διαθέτει την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εργαστηριακό εξοπλισμό και είναι σε θέση να παρασκευάζει εδαφικό διάλυμα από δείγμα εδάφους και να εντοπίζει την ύπαρξη φυτοπαρασιτικών νηματωδών. Έτσι, σε 3-4 μέρες από τη λήψη του δείγματος, έχουμε μια πρώτη εικόνα του πληθυσμού των νηματωδών και τη δυνατότητα να σταματήσουμε άμεσα κάθε παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα σε περίπτωση που εντοπιστούν φυτοπαρασιτικοί νηματώδεις.

Στο γραφείο

Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Έβρου μειώσαμε αισθητά τον χρόνο παραμονής και εξυπηρέτησης των πολιτών. Δημιουργήσαμε βάση δεδομένων, όπου δημιουργούμε και καταχωρούμε όλες τις αιτήσεις ΜΑΑΕ. Η βάση είναι συνδεδεμένη με το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο του ΥΠΑΑΤ κι έτσι η αίτηση πρωτοκολλείται αυτόματα, με την καταχώρισή της. Αυτόματα επίσης, ενημερώνονται και τα έντυπα των βεβαιώσεων. Στο ΤΑΑΕ ΕΒΡΟΥ ο/η ενδιαφερόμενος/η για βεβαίωση ΜΑΑΕ, δεν συμπληρώνει αίτηση! Αρκεί απλά να ελέγξει και να υπογράψει την αίτηση, η οποία δημιουργείται και εκτυπώνεται ταυτόχρονα με την καταχώριση των στοιχείων του/της.

Έλεγχοι επιχειρήσεων

Υπεραξία στην αγροτική παραγωγή

Υπεραξία στην αγροτική παραγωγή

2019-11-28

Συνεργαζόμενοι φορείς

Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα:

Είπατε για μας

Παναγιώτα Χατζηπαντελή

Παναγιώτα Χατζηπαντελή

Προϊσταμένη Γενικής Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΥΠΑΑΤ

"Σας συγχαίρω για την κίνησή σας αυτή και σας εύχομαι κάθε επιτυχία!"

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Η ιστορία μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επώνυμα ή ανώνυμα!

Στείλτε μας σχόλια, παρατηρήσεις και καταγγελίες
ή απλά.. πείτε κάτι για μας!
Επιλέξτε αρχεία για επισύναψη
Size limit for each file is 100 MB

  evaluation button gold site

  phone PNG48955 1

        25510 28481 

  clock

     Δευτέρα - Παρασκευή

        07:00 - 15:00

  2020-2021 © TAAE Ν. ΕΒΡΟΥ. All rights reserved

  Web design: ΤΑΑΕ Ν. ΕΒΡΟΥ