Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Έβρου αναβαθμαθμίζουμε καθημερινά τη λειτουργία μας εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και ορθολογικής διαχείρισης των οικονομικών μας, πάντα με φόντο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 Στόχος

Διοίκηση μέσω στόχων

Η Διοίκηση Μέσω Στόχων που εφαρμόζουμε είναι ένα σύγχρονο εργαλείο διοίκησης, ένα θεσμοθετημένο σύστημα ετήσιας στοχοθεσίας που συμβάλλει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Οι στόχοι του Τμήματός μας αποτελούν μέρος των στρατηγικών στόχων της Διεύθυνσής μας, ενώ παράλληλα αναλύονται σε ρεαλιστικούς και μετρήσιμους ατομικούς στόχους για κάθε υπάλληλο. Έτσι, το έργο του Τμήματος επιμερίζεται δίκαια και ισότιμα σε κάθε υπάλληλο και ο καθένας έχει ένα ακόμη κίνητρο για την αυτοβελτίωσή του. Σε ειδικές Ολομέλειες Τμήματος αξιολογούμε τις επιδόσεις μας και βρίσκουμε λύσεις για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη λειτουργία του Τμήματός μας και για να πετύχουμε τους στόχους μας σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Όλοι οι στόχοι μας και ο βαθμός επίτευξής τους, καταγράφονται σε ειδική ψηφιακή εφαρμογή στοχοθεσίας, συνθέτοντας έτσι τη γενικότερη εικόνα της λειτουργίας του Υπουργείου. 

business cycle

Διοίκηση ολικής ποιότητας

Προσεγγίζοντας σταδιακά ένα ολοκληρωμένο σύστημα διοίκησης ολικής ποιότητας, οι στόχοι μας είναι προσανατολισμένοι στον παραγωγό, στον έμπορο, στον  εξυπηρετούμενο πολίτη, στον υπάλληλο και στη λειτουργία του Τμήματός μας. 

financial mgmt

Ορθολογική οικονομική διαχείριση

Καταρτίζουμε τον ετήσιο οικονομικό προϋπολογισμό μας λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες του Τμήματός μας, οι οποίες, προκύπτουν από τα στοιχεία της ετήσιας απογραφής μόνιμων και αναλώσιμων υλικών, πηγάζουν από τη στοχοθεσία και διαμορφώνονται μέσα στην Ολομέλεια του Τμήματος.

 

Environment

Προστασία περιβάλλοντος

Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Έβρου, σκεφτόμαστε οικολογικά και λειτουργούμε οικολογικά. Η περιβαλλοντική μας συνείδηση διαμορφώνει την κουλτούρα της υπηρεσίας μας και αποτυπώνεται στην καθημερινή λειτουργία μας.

 

Personal 1

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Έβρου, προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα, τόσο του προσωπικού, όσο και των εξυπηρετούμενων πολιτών. Έγγραφα που περιέχουν προσωπικά δεδομένα φυσικών ή νομικών προσώπων καταστρέφονται σε καταστροφέα εγγράφων βαθμού ασφαλείας 4 και στη συνέχεια οδηγούνται στην ανακύκλωση. Παράλληλα, οι ατομικοί φάκελοι του προσωπικού φυλάσσονται κλειδωμένοι και ο κάθε υπάλληλος μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο στον δικό του φάκελο. Το ίδιο ισχύει και με τους ηλεκτρονικούς ατομικούς φακέλους.

Έλεγχοι επιχειρήσεων

Υπεραξία στην αγροτική παραγωγή

Υπεραξία στην αγροτική παραγωγή

2019-11-28

Συνεργαζόμενοι φορείς

Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα:

Είπατε για μας

Παναγιώτα Χατζηπαντελή

Παναγιώτα Χατζηπαντελή

Προϊσταμένη Γενικής Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΥΠΑΑΤ

"Σας συγχαίρω για την κίνησή σας αυτή και σας εύχομαι κάθε επιτυχία!"

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Η ιστορία μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επώνυμα ή ανώνυμα!

Στείλτε μας σχόλια, παρατηρήσεις και καταγγελίες
ή απλά.. πείτε κάτι για μας!
Επιλέξτε αρχεία για επισύναψη
Size limit for each file is 100 MB

  evaluation button gold site

  phone PNG48955 1

        25510 28481 

  clock

     Δευτέρα - Παρασκευή

        07:00 - 15:00

  2020-2021 © TAAE Ν. ΕΒΡΟΥ. All rights reserved

  Web design: ΤΑΑΕ Ν. ΕΒΡΟΥ